Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scene extrem de violente în Arad! Un bărbat și-a prins iubita cu amantul, pe care l-a înjunghiat, iar pe ea a bătut-o zdravăn

Un bărbat și-a prins concubina cu amantul în parcarea unui supermarket din Arad iar pe ea a agresat-o fizic și pe el l-a înjunghiat cu șurubelnița. 

Scene extrem de violente în Arad! Un bărbat și-a prins iubita cu amantul, pe care l-a înjunghiat, iar pe ea a bătut-o zdravăn
Comentează 8

În timp ce se afla în parcarea unui magazin, un individ a surprins-o pe concubina sa în compania altui bărbat, motiv pentru care a agresat-o pe femeie, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, iar pe bărbatul care o însoțea l-a înjunghiat cu o șurubelniță în zona gâtului.

Victimele au fost transportate la spital în stare gravă, bărbatul fiind inconștient.

Până în prezent nu au fost identificate sesizări anterioare cu privire la existența unei stări conflictuale între persoanele implicate.

Potrivit IPJ Arad, În data de 21 septembrie, în jurul orei 15.18, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic.

Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.


Scrie un comentariu

trimite