Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scenariu de film în municipiu: sătul să fie trimis la cerşit de socrul său, un tânăr s-a apărat cu cuţitul; socrul înjunghiat a murit, după ce a produs un accident de maşină

Ca într-un film de acţiune, un bărbat şi-a pierdut viaţa, ieri seara, la intersecţia străzilor Năsăud cu Independenţei, din Bujac. Este vorba despre şoferul unei maşini care, potrivit stirileprotv.ro, ar fi fost înjunghiat de ginerele său, pe care ar fi vrut să-l ducă din nou la cerşit.

Scenariu de film în municipiu: sătul să fie trimis la cerşit de socrul său, un tânăr s-a apărat cu cuţitul; socrul înjunghiat a murit, după ce a produs un accident de maşină
Comentează 0

„În această seară, în jurul orei 22:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, în municipiul Arad, strada Năsăud colț cu strada Independenței.

Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD TIM.  În sprijin a intervenit și un echipaj SAJ.

În urma accidentului au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență.

S-a acționat pentru extragerea victimei din autoturism, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD TIM.

Din păcate victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viața iar decesul a fost declarat de către echipajul medical.

A doua victimă, conștientă, cooperantă, neîncarcerată, a primit îngrijiri medicale la locului evenimentului, iar ulterior a fost preluată de echipajul medical si transportată la Spitalul Județean Arad pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

După asigurarea măsurilor PSI, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, ieri seara.

Ce se ascunde în spatele tragicului eveniment? Conform stirileprotv.ro, sătul să mai fie dus la cerșit în Timișoara și în Germania, tânărul și-a lăsat soția și a fugit la părinții lui, în Bujac. Socrul său a mers să-l recupereze împreună cu doi prieteni. Tânărul s-a opus, a scos cuţitul şi şi-a înjunghiat socrul şi pe unul dintre prietenii acestuia.

Intraţi AICI pentru detalii.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite