Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scania camioane second hand, echilibru perfect între calitate și preț

Scania camioane second hand, echilibru perfect între calitate și preț
Comentează 0

Viața e frumoasă! Privită însă prin parbrizul unui camion, viața ta ar putea deveni o poveste de succes.

De ce camioane second hand Scania? În primul rând, pentru că ești la început de drum și pentru că Scania este brandul care și-a câștigat, definitiv, titlul de rege al șoselelor. Iar drumul ideal către succes trebuie parcurs alături de cei puternici, care îți conferă încredere deplină.

Oferta Scania camioane second este, fără doar și poate, cea mai fiabilă de pe piață.

Pentru că ești în căutare de cap tractor second hand, te invităm să alegi, cu cap, oferta Scania! Îți conferă garanția unei curse optime și eficiente. Camioanele Scania sunt echipate cu motoare foarte puternice și transmisie impecabilă, adaptate la viața de drum.

Există foarte multe motive pentru care Scania este alegerea perfectă, când vine vorba de achiziția de camioane second hand , dar și pentru ofertele de cap tractor second hand. Rămâi alături de noi si descoperă-le!

Fiecare firmă de transport are camioanele Scania pe care le merită

Fie că vorbim despre transport internațional pe distanțe lungi, curse pe distanțe mici sau de utilizare pe șantier, există, mereu, un camion Scania adaptat nevoilor și specificului afacerii tale.

Pregătește-te pentru zâmbetul de satisfacție de după achiziția unui astfel de camion!

Să alegi Scania camioane second hand e...floare la ureche!

Nu există șofer, fie și începător, să nu fi auzit de Scania. Există doar șoferi care, mai devreme sau mai târziu, vor conduce propriul camion Scania. Unul dintre ei poți fi chiar TU.

Când facem referire la varianta optimă pentru afacerea ta, indiferent de specific, Scania are primul și ultimul cuvânt. Avantajele ofertelor de camioane second hand și cap tractor second hand sunt evidente și unanim recunoscute: de la costuri mici de întreținere și sisteme de siguranță, până la modalități de finanțare pe placul tău.

De ce vehicule mari și performanțe, pentru firme mici..și nu numai?!

Deoarece vehiculele comerciale Scania vin și cu avantaje financiare, spre mulțumirea ta! De exemplu, sa închiriezi flotele altor entități comerciale este nu doar costisitor, ci si descurajant. Riscul de a-i pune frână propriei afaceri este prea mare. Altfel spus, chiar și achiziționarea unui cap tractor second hand Scania poate face minuni pentru firma ta! Practic, îți asigură independența logistică și libertatea financiară.

SCANIA camioane second hand, noul model de afacere de succes

Cumpărarea unui camion rulat îți permite să eviți drama deprecierii inițiale și inevitabile prin care trece orice vehicul nou. Prețurile de pornire ale camioanelor second hand pot fi chiar și  jumătate din prețul unui model nou. Astfel încât, e de înțeles de ce antreprenorii și șoferii experimentați preferă să aibă răbdare. Să aștepte câțiva ani, până când își pot cumpăra modelul de camion dorit, la un preț mult mai mic.

Vestea și mai bună este că poți revinde un camion uzat la aproape același preț cu care l-ai cumpărat. Este, poate, cel mai important motiv pentru achiziționarea unui camion second hand Scania.

Asta înseamnă să-ți prețuiești și să-ți sporești afacerea! Iar Scania camioane second hand este cheia acestei strategii.

Varietate de modele, să-ți facă alegerea mai ușoară!

Când te decizi să optezi pentru un camion second hand sau cap tractor second hand, trebuie să știi că Scania îți oferă o multitudine de modele. Și nu ne referim doar la prețuri.

Indiferent de exigențele tale, vei găsi cel puțin un model de camion pe măsura așteptărilor. Încă o dovadă că oferta Scania camioane second hand este fără cusur și, fără doar și poate, cea mai bună!

Alegeri cu cap, afaceri inteligente

În capul listei de achiziții a unei firme de transport de succes, se află un cap tractor second hand puternic: SCANIA.

Chiar și din parcare, pleci de la premisa că cea mai mare parte a timpului dedicat afacerii sau profesiei tale ți-o petreci la volan. De aceea, sentimentul de siguranță este cel care stă la baza alegerii unui cap de tractor potrivit.

Ergonomie și confort , două dintre valorile ofertei Scania camioane second hand

Indiferent că alegi un cap tractor second hand Scania sau un camion, satisfacția și avantajele sunt totale. Pentru că aceste vehicule suedeze sunt concepute să asigure cel mai bun mediu de condus, întrucât sunt rodul multor ani de proiectare și perfecționare. Nu întâmplător, ergonomia, aerodinamica și fiabilitatea camioanelor Scania se bucură de o popularitate incredibilă, greu de egalat.

Ești șofer începător categoriile C și C+E? Scania îți oferă un motiv în plus de satisfacție si optimism.

Oferta Scania camioane second hand înseamnă vehicule care pot fi conduse, cu ușurință, de oricine. Și asta pentru că reglajele cabinei de lucru a camioanelor Scania le oferă șoferilor posibilitatea de a-și găsi poziția corectă și confortabilă. Mai mult decât atât, fiecare manevră poate fi făcută cu vârful degetelor. Cât privește vizibilitatea, cu o scurtă mișcare a capului, șoferul, își asigură unghiurile perfecte, pentru a mapa întreaga zonă din jurul camionului.

Aerodinamica vehiculelor Scania nu e doar o legendă. Este calitatea desăvârșită, obținută prin teste riguroase, care-i asigură camionului inclusiv economie de combustibil.

Întreaga gamă Scania camioane second hand este supusă acelorași teste de performanță prin care trec camioanele noi. Astfel încât să poți pleca la drum cu gândul c-ai făcut cea mai bună alegere.

Ești șofer de camion, la început de drum? Iată ce trebuie să știi despre camioanele second hand!

Când urci pentru prima oară la volanul unui camion, asigură-te că este Scania! Asta înseamnă să ai acces la cea mai dinamică sursă de venit și...libertate. Să cumperi un camion second hand Scania este șansa de a economisi banii pe care ești dispus să-i investești în cariera ta. Este modul rezonabil și avantajos de a porni, cu dreptul, pe noul tău drum.

Drumul către succes începe cu Scania

Siguranță, calitate, performanță, acces la servicii de înaltă clasă, rentabilitate – doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să alegi oferta de camioane second hand.


Scrie un comentariu

trimite