Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal uriaș aseară la PRO TV! În istoria show-ului nu s-a mai întâmplat așa ceva


Un concurent a plecat tuând și fulgerând din platoul emisiunii ”Vocea României”, după ce nici unul dintre jurați nu s-a întors la piesa pe care a interpretat-o.
 

Scandal uriaș aseară la PRO TV! În istoria show-ului nu s-a mai întâmplat așa ceva
Comentează 1

Concurentul, trecut de prima tinerețe, dar cu experiență în muzică, după spusele sale, a interpretat piesa ”My Way”, însă nu i-a impresionat pe jurați. Cum noua regulă de la ”Vocea României” spune că Loredana, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga nu se mai întorc decât dacă apasă pe butoane, acesta a fost extrem de supărat. Ajuns în culise, concurentul și-a vărsat nervii pe Pavel Bartoș.

”Lasă-mă, bai, sunteți derbedei! O să spun peste tot ce este această emisiune. Cum să nu se întoarcă la melodia asta și la cum o cânt eu. Eu sunt o legendă! Ați făcut-o special! Eu cânt, tată, eu nu mă joc! Sunt singurul din România care cântă Al Jarreau (n.r. - stil muzical). Eu cânt, nu se poate așa ceva. Asta nu se poate termina asa”, a spus bărbatul, extrem de nervos, după care a părăsit studioul.

Jurații nu s-au simțit tocmai confortabil cu aceste critici, însă au explicat că respectivul concurent nu a venit cu nimic nou sau special la această piesă, de aceea nu s-au întors.


sursa: libertatea.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite