Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal într-o familie din Birchiș: un bărbat și părinții săi s-au ales cu ordin de protecție

Judecătoria Lipova a emis un ordin de protecţie pe 30 de zile pe numele unui bărbat şi pe numele părinţilor acestuia, pentru că pare-se că aceștia nu au permis fiicelor bărbatului să îşi vadă mama, cu care acesta se află în divorţ şi care obţinuse în instanţă stabilirea domiciliului minorelor la ea acasă. Celor trei le-a fost interzisă apropierea la o distanţă mai mică de 100 de metri de cele două fete.

Scandal într-o familie din Birchiș: un bărbat și părinții săi s-au ales cu ordin de protecție
Comentează 0

În ziua de 20 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 8 Rurală Săvârşin au pus în executare un ordin de protecţie, cu executare imediată, emis de magistraţii Judecătoriei Lipova, pe numele a doi bărbaţi, de 45 şi 69 de ani şi al unei femei, de 64 de ani, toţi din Birchiş.

Prin ordinul de protecţie, celor în cauză le-a fost interzisă apropierea la o distanţă mai mică de 100 de metri de fiicele minore ale bărbatului de 45 de ani, fiind stabilit domiciliul minorelor la adresa mamei, din altă localitate.

La faţa locului au fost solicitaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, pentru relocarea minorelor de la domiciliul bărbatului de 45 de ani şi încredinţarea acestora mamei”, a transmis IPJ Arad.

Polițiștii au pus în aplicare ordinul de protecţie, iar inspectorii DGASPC au încredinţat fetele mamei.


Scrie un comentariu

trimite