Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal în toată regula; un „bărbat” a aruncat cu scaunul după soţia sa, după care şi-a bătut fiica

Scandal în toată regula; un „bărbat” a aruncat cu scaunul după soţia sa, după care şi-a bătut fiica
Comentează 0

Un aşa-zis bărbat, deoarece nu putem să îi spunem altfel, şi-a arătat puterea prin violenţă, provocând un scandal monstru în familia sa. Este vorba de un individ de 33 de ani din Pleşcuţa, care din cauza alcoolului şi-a agresat şi ameninţat concubina, ba chiar mai mult, acesta a aruncat cu scaunul după ea. De furia acestuia, nu a scăpat nici fiica sa minoră, căreia i-a dat o palmă. Acum, acesta este cercetat penal. „Un bărbat de 33 de ani, din Pleșcuța, pe fondul consumului de alcool a provocat scandal, și-a amenințat și bruscat concubina, aruncând asupra acesteia cu un scaun. De asemenea, și-a lovit cu palma și fiica minoră”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad.

 „Alt viteaz” era la un pas să provoace o tragedie. Acesta şi-a atacat nevasta cu un cuţit, dar din fericire, poliţiştii au intervenit la timp. Ce este culmea, este faptul că următoarea zi, bărbatul a încălcat ordinul de protecţie. „Un arădean de 48 de ani și-a amenințat și agresat soția, atacând-o cu un cuțit, în noaptea de 21/22 august a.c. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul l-a încălcat în ziua următoare. Bărbatul este cercetat penal pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție”, au transmis agenţii.

Oamenii legii au intervenit şi la alte scandaluri, unde au emis mai multe ordine de protecţie provizorii. „Doi arădeni, de 48 și 34 de ani sunt cercetați de polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru că au încălcat ordinele de protecție emise pe numele lor. Aceștia s-au deplasat la domiciliile victimelor în perioada în care le era interzis prin ordinele de protecție emise anterior”, au mai spus oamenii legii. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite