Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal în Piața Victoriei. Oamenii NU vor târgul de Crăciun. Câțiva protestatari au fost reținuți

Zeci de protestatari s-au strâns sâmbătă dimineața în Piața Victoriei, locul tradițional al manifestelor din 2017, pentru a împiedica amplasarea târgului de Crăciun anunțat de Primăria București. Oamenii acuză că Primăria a vrut să monteze târgul "noaptea ca hoții", încă de la 5 dimineața. În jurul orei 11, protestatarii au rupt un gard și au pătruns pe carosabil.

Scandal în Piața Victoriei. Oamenii NU vor târgul de Crăciun. Câțiva protestatari au fost reținuți
Comentează 0

Protestatarii au venit sâmbătă de la prima oră în Piaţa Victoriei, pentru a opri inaugurarea controversatului Târg anunţat de Primărie pe ultima sută de metri.

Mai mulți protestatari au ajuns sâmbătă dimineaţă în Piața Victoriei și au încercat să blocheze amplasarea barierelor pentru Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei. La ora 11.00 erau în jur de 30 de oameni, dar numărul lor creştea.

"Responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă aparține integral Primăriei Capitalei. A decis să organizeze acest eveniment tocmai acolo, în condițiile în care puteau să-l plaseze în orice alt loc din București. Cetățenii au dreptul să fie nemulțumiți", a declarat la Realitatea Tv lectorul universitar Claudiu Crăciun.

"Ne-am gândit de aseară că vor încerca să instaleze târgul peste noapte ca hoții. Așa a fost. Au venit la ora 5 dimineața să monteze, am intrat la ora 6 circa 10 persoane să protestăm și am fost luați pe sus, inlcusiv de oameni în civil, iar Jandarmeria nu a mișcat niciun deget ca să ne protejeze", a declarat unul dintre protestatari la Realitatea TV.

Citeste mai mult pe realitatea.net

 

 

 


Scrie un comentariu

trimite