Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şase răniţi într-un accident petrecut pe DN 79 Oradea-Arad

Şase persoane au fost transportate de urgenţă la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident petrecut pe drumul naţional 79, la intersecţia cu drumul spre localitatea Homorog. Microbuzul în care se aflau mai multe persoane a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de o dubiţă. Imaginile de la accident au fost trimise de un martor.

Şase răniţi într-un accident petrecut pe DN 79 Oradea-Arad
Comentează 0

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12. Microbuzul transporta nouă persoane, plus şoferul, şi venea dinspre Baia Mare cu destinaţia Timişoara. Din primele informaţii, se pare că şoferul unui vehicul care se deplasa în acelaşi sens a frânat, iar conducătorul microbuzului a fost nevoit să vireze brusc la stânga, pentru a nu intra în maşina faţă de care nu se afla la o distanţă suficient de mare.

În urma manevrei, s-a ciocnit frontal de o dubiţă care venea dinspre Salonta. Cinci persoane din microbuz şi şoferul dubiţei au fost răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Martorii spun că opt echipaje ale Ambulanţei şi SMURD au intervenit ca să le acorde îngrijiri răniţilor.

Ceilalţi pasageri din microbuz au scăpat cu răni uşoare. Din cauza accidentului, pe DN 79 s-a circulat cu dificultate până în jurul orei 14.

Sursa digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite