Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„SARMALIADA, arădeni alături de Alex”, o acţiune CARITABILĂ care va avea loc sâmbătă la Port Arthur

Arădenii sunt invitaţi sâmbătă, începând cu ora 16, la Port Arthur pentru a participa la o acţiune umanitară: „Sarmaliada, arădeni alături de Alex”. Se vor prepara şi servi 3.000 de sarmale cu mămăligă, iar cei care doresc să vină în sprijinul copilului de cinci ani care are nevoie de tratament medical la Munchen, o pot face donând cât îşi permite fiecare.

„SARMALIADA, arădeni alături de Alex”, o acţiune CARITABILĂ care va avea loc sâmbătă la Port Arthur
Comentează 0

„Am răspuns cu mare drag invitației organizatorilor «Zilelor Aradului», în speță primăriei municipiului Arad, de a găti în cadrul evenimentul caritabil dedicat lui Alex, un copil din Arad de numai 5 ani care a avut o operație pe creier la Cluj, unde i-a fost extirpată o tumoare de cca. 7 cm dar după care va trebui să înceapă un tratament de recuperare în Munchen cât mai repede. Costurile se ridică la o sumă pe care familia nu și-o poate permite.

Vă invităm să facem din «Zilele Aradului» pentru câteva ore, «Ziua lui Alex» și să-l ajutăm așa cum numai noi arădenii știm să o facem, din ciclul, «Arădeni pentru Arădeni».

Așadar, vă așteptăm cu sarmale la ceaun, smântână și mămăliguță.

Vă vom pune la dispozitie o urnă unde, «Donați cât puteți și mâncați cât vreți!» - deviza noastră!”, scriu pe Facebook reprezentanţii Asociaţiei Gătim împreună pentru o lume mai bună.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite