Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Săptămânii părinților”

”Săptămânii părinților”
Comentează 0

În cadrul ”Săptămânii părinților ”, clasa a II-a A de la Școala Gimnazială Aurel Vlaicu Arad a derulat un program de activități dedicat dezvoltării abilităților pentru viață.

Astfel împreună cu doamna Arina Varga -designer vestimentar, copiii au învățat care este rolul conduintei vestimentare in viata de zi cu zi și au confecționat sub îndrumarea d-nei Arina, cizmulița lui Moș Nicolae.

O altă activitate apreciată a fost prezentarea interactivă sustinută de  domnul doctor Armand Moianu și domnul nutriționist Vlachos Fotis ” Să educăm copiii să se hrănească sănătos”. Scopul acestei activități fiind prevenirea obezității infantile, elevii învățând să își pregătească singuri gustări sănătoase și să se hrănească corect.

Toate aceste activităţi reprezintă o oportunitate pentru părinţi de a interacţiona cu personalul şcolii şi cu ceilalţi părinţi. Astfel ei pot afla informaţii despre activităţile zilnice şi despre climatul şcolii, ceea ce îi ajută să înţeleagă cum este şcoala unde învaţă copilul lor. În ceea ce privește propriul copil, părintele poate astfel să îl ajute în activitățile școlare, dar, în același timp, creează un context adecvat pentru discutarea unor probleme delicate şi servește ca model de comportament responsabil.

Carmen M. Crisan

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite