Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Săptămâna Meseriilor la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” Arad

Şi în acest an, elevii Liceului Tehnologic „Iuliu Moldovan” din Arad s-au mobilizat şi au încercat să ilustreze specializările şcolii prin ateliere tematice creative.

Săptămâna Meseriilor la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” Arad
Comentează 0

Activitatea s-a desfăşurat în biblioteca liceului, avându-i ca invitaţi pe partenerii şcolii: Direcţia Silvică Arad, reprezentată de dna. ing. Cristea Nicoleta şi Atelierul de tâmplărie „Lemasi”, reprezentat de dl. ing. Vlad Codrin, aceştia subliniind oportunităţile pe piaţa muncii şi importanţa meseriilor pentru care liceul nostru oferă pregătire.

Alături de copiii şcolii au participat elevi din clasele a VIII-a de la Şcoala Gimnazială „Aurel Sebeşan” Felnac, însoţiti de prof. dr. Nicoară Ştefan şi prof. Fereşteanu Bogdan şi de la Liceul „Ioan Buteanu” Gurahonţ, însoţiţi de prof. ing. Groza Teodor.

S-au realizat obiecte decorative din lemn pentru design interior şi pentru amenajări exterioare, o parte din elevi participând la plantare de puieţi în parcul şcolii.

Prin activitatea desfăşurată dorim să readucem în actulitate meserii şi tradiţii care au făcut parte mereu din România şi care i-au dat ţării noastre o unicitate în lume.

Rămâne deschisă invitaţia adresată tuturor partenerilor educaţionali şi agenţilor economici de a participa la Ziua Şcolii în luna mai a acestui an şcolar.

Prof. Oana Olariu

Prof. dr. ing. Florinel Boja

Prof. Cosmin Julan

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite