Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șanse egale pentru toți (FOTO)

În data de 24 noiembrie 2017 a avut loc la Sala Polivalenta Arad ediția a IV-a a concursului Șanse egale pentru toți, eveniment sportiv adresat persoanelor cu dizabilități mentale organizat de Asociația Asociatia Integra Arad și finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Șanse egale pentru toți (FOTO)
Comentează 0

150 de sportivi au concurat la proba de alegare și au parcurs traseul aplicativ de gimnastică. Ei au fost înscriși de Dgaspc Arad, DAS Arad, CSEI Arad, Școala Specială Raza de Soare, Liceul Special Sfânta Maria, Școala Gimnazială Iosif Moldovan Arad, Asociația Aspis și de Asociatia Integra Arad.

Activitățile au fost susținute de elevi și studenți însoțiți de profesorii lor, toți voluntari inimoși și foarte implicați care au reprezentat Universitatea Vasile Goldiș Arad , Universitatea Aurel Vlaicu Arad, Colegiul Național Vasile Goldiș Arad, Colegiul de Industrie Alimentară Arad, Liceul Penticostal Arad.

Spiritul competiției a fost definit de emoție, bucurie și sport. Toți sportivii au fost premiați, pentru că efortul lor contează pentru noi.
Mulțumim în mod special domnului profesor Iazbinscky Gabriel, care a fost alături de noi, ca de fiecare dată, cu toată dăruirea pusă în slujba persoanelor speciale.

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți, arătându-și sprijinul și aprecierea față de sportivii cu dizabilități mentale.

C. P.

Galerie foto (24)


Scrie un comentariu

trimite