Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sandu Ion renunţă la conducerea FR Atletism. „Cred că am făcut lucruri bune, dar sunt și lucruri pe care nu am reușit să le fac”

Federaţia Română de Atletism va avea un nou preşedinte.

Sandu Ion renunţă la conducerea FR Atletism. „Cred că am făcut lucruri bune, dar sunt și lucruri pe care nu am reușit să le fac”
Comentează 3

Asta pentru că actualul conducător al forului, Sandu Ion, a decis să nu mai candideze la viitoarele alegeri. De numele său se leagă organizarea în Arad, anul trecut, al Campionatului Naţional de Aruncări Lungi, lucru care a fost dublat şi în 2016, plus Cuzpa Europei de Aruncări, ce a avut loc tot în oraşul nostru, în luna martie.

„Voi fi alături de federația de atletism, nu sunt supărat pe federație. Cred că am făcut lucruri bune, dar sunt și lucruri pe care nu am reușit să le fac. Sper ca noua conducere a federației să facă mai multe lucruri bune și dacă vor avea succese voi fi alături de ei, din punct de vedere al sponsorului. Am o companie de construcții, este în top în România și îmi este foarte greu să fac două lucruri. Este foarte greu să schimbi mentalitatea oamenilor. Cred că eu am reușit să schimb mentalitatea la unii antrenori, la unii atleți, iar faptul că s-au luat medalii anul acesta, în iarnă, la Mondialele de seniori și Cupa Europei de aruncări, face diferența cu anul dinainte de a fi ales președinte, când nu s-a luat nimic. Asta se poate compara. Ca și perspective, pot spune că sportul românesc are un potențial extraordinar, cred că ar trebui umblat mai mult la motivarea antrenorilor, și implicit a sportivilor”, a spus Sandu Ion pentru agerpres.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide