Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Samsung Galaxy S21 FE ar putea fi victima deficitului global de cipuri

Unul dintre telefoanele foarte așteptate din acest an încă se lasă așteptat. Este vorba despre modelul Samsung Galaxy S21 FE, un telefon cu multe caracteristici ale fraților săi mai mari, dar la un preț mai mic. Acesta trebuia inițial să apară alături de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în august.

Samsung Galaxy S21 FE ar putea fi victima deficitului global de cipuri
Comentează 0

Dar, Samsung Galaxy S21 FE este posibil să intre în producția în serie doar luna aceasta. În acest fel lansarea ar putea întârzia până în octombrie sau noiembrie. Chiar dacă Samsung este unul dintre cei mai mari producători de cipuri, întârzierea acestui telefon este cauzată de criza globală de cipuri, conform AndroidAuthority. Chiar dacă au fost zvonuri că Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat pe 9 septembrie, recent surse sud-coreene au sugerat că acest lucru nu se va întâmpla.

Tot datorită penuriei de cipuri, disponibilitatea smartphone-ului ar putea fi limitată doar la Statele Unite și Europa. Samsung Galaxy S21 FE a fost inițial programat să ajungă în producție de masă în prima jumătate a anului. Vânzările telefonului au fost planificate pentru al treilea trimestru. Cu toate acestea, acel program general a fost întârziat cu patru luni, cel puțin deocamdată.

Mai multe informații anterioare au sugerat că Samsung ar putea amâna lansarea Galaxy S21 FE până în octombrie, deoarece compania dorea să își concentreze eforturile de marketing pe telefoanele sale pliabile. Noul telefon destinat fanilor va urma unui alt excelent smartphone Fan Edition, este vorba despre Samsung Galaxy S20 FE. Acesta a fost foarte bine vândut peste tot în lume, în SUA fiind un adevărat hit.

Știm foarte multe despre Samsung Galaxy S21 FE. Smartphone-ul va avea un ecran de 6,4 inch (16,26 cm) cu rata de actualizare de 120Hz. Departamentul foto va fi compus dintr-o camera principală de 32MP + 12MP ultra-wide + 8MP telefoto. O cameră selfie de 12MP va fi frontal. Procesorul Snapdragon 888 va fi la bord, iar totul va fi pus în mișcare de o baterie de 4.370mAh.

Telefonul va oferi cel puțin 8GB RAM și 128GB stocare. Sigur vor fi disponibile și alte combinații de RAM și stocare, dar acest lucru îl vom afla doar în momentul lansării. Este posibil să vină fără slot Micro-SD și fără jack de 3,5 mm. Noul model Fan Edition va veni în culorile alb, verde, gri, violet și albastru.

Între timp, Samsung se pregătește și pentru lansarea seriei Galaxy S22 anul viitor. Viitoarele modele din seria Galaxy S22 ar putea fi lansate tot în ianuarie, la fel ca predecesorii lor. Se așteaptă ca Samsung să înceapă să producă piese pentru seria S22 începând cu luna noiembrie.


Scrie un comentariu

trimite