Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Samsung Galaxy Note 5 pregătit pentru lansarea oficială(foto)

Samsung Galaxy Note 5 pregătit pentru lansarea oficială(foto)
Comentează 0

În peste o săptămână ar trebui să aflăm ce a pregătit Samsung pentru toamnă. Este vremea pentru Galaxy Note 5 și Galaxy S6 edge+, iar aceste ultime detalii ne mai lasă doar să așteptăm anunțul oficial.Dacă despre Samsung Galaxy S6 edge+ se știe deja că va fi doar un S6 edge cu ecran mai mare, vedeta de toamnă este Galaxy Note 5. În fiecare an, încă de la primul phablet, cu acesta Samsung și-a anunțat câteva dintre planurile pentru telefonul de vârf din anul următor.

 Spre deosebire de modelul din 2014, acesta are un ecran de 5,66 inci la rezoluție QuadHD, va avea procesor Samsung Exynos cu opt nuclee și 4GB de memorie RAM, iar spațiul de stocare cel mai probabil va începe de la 16GB. Camera va fi aceeași de pe Galaxy S6, cu 16 megapixeli și filmare 4K, iar cea pentru selfie-uri va fi de 5 megapixeli. Din cum arată acest Note 5 în poza de mai jos, este un Galaxy S6 mai mare, cu un design prea puțin schimbat.Samsung Galaxy Note 5 alături de Galaxy S6 edge+, două dispozitive care, cel mai probabil, vor fi lansate în același timp.

Rămâne de văzut dacă se confirmă slotul pentru card microSD, Galaxy S6 nu are așa ceva, dar și cum este suportul pentru stylus. Note 5 ar trebui să fie dispozitivul Samsung cu un mecanism de eliberare automat a stylus-ului în anticiparea acțiunii utilizatorului. Anunțul oficial va fi pe 13 august, cu câteva săptămâni înainte de IFA 2015.

 

sursa. www.PLAYTECH


Scrie un comentariu

trimite