Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sâmbătă , 11 martie , se reia campionatul județean de fotbal

Sâmbătă , 11 martie , se reia campionatul județean de fotbal
Comentează 0

Astăzi, marți, 7 martie,  la ora 16,30 a avut loc prima ședință oficială cu observatorii de joc și cu cei de arbitri , înaintea debutului meciurilor din returul campionatului județean.

Condusă de Vasile Rad, secretarul general al AJF Arad și Corneliu Tiulea , membru  în conducerea Comisiei Județene a Arbitrilor, reuniunea cu observatorii a punctat câteva aspecte de care trebuie să se țină cont la delegările de la meciuri.

S-a subliniat :

-   importanța completării rapoartelor de joc îmediat după meciuri  în comun , de către toți cei cinci sau patru componenți ai delegației oficiale.

-  plecarea spre terenurile de joc să se  efectueze în așa fel încât , brigăzile oficiale să  fie prezente la meciuri cu o oră înaintea începerii acestuia

- ținuta întregii brigăzi oficiale să fie una decentă

- respingerea în mod politicos a ofertei echipei gazdă la un protocol organizat

- atenționarea de către observatorul de joc  a operatorului camerei de filmat  pentru a filma cadre cât mai largi pentru a putea surprinde faza , actiunea, în mod cât mai real si complex.

- se interzice prezența în interiorul terenului de joc  a ambilor observatori. În  interiorul acestui spațiu  va sta doar observatorul de joc, observatorul de arbitri luând loc în spatele gardului împrejmuitor , într-un punct de unde să aibă vizibilitatea cea mai bună asupra jocului.

Dacă pentru observatorii de joc există cât de cât o clasificare pe ligile IV, V și VI, din campionatul viitor , acest exemplu va fi urmat și de observatorii de arbitri.

Meciurile din liga a IV-a se vor relua  sâmbătă, 11 martie

Meciurile din liga a V-a A  în 26 martie

Meciurile din liga a V-a B , VI A și VI B, în 2 aprilie.

Ședințele cu observatorii se vor ține periodic , o  singură dată lunar

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite