Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Salonul de primăvară” al Asociației ”Ion Andreescu” la Sala CLIO

”Salonul de primăvară” al Asociației ”Ion Andreescu” la Sala CLIO
Comentează 0

Evenimentul ”Salonul de primăvară” organizat de Asociația ”Ion Andreescu”, în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, poate fi vizitat la Sala Clio în perioada 17 - 28 martie, 2021.

Sunt expuse pe simezele Sălii Clio 70 de lucrări de artă plastică, realizate cu multă pasiune și dăruire de către cei 35 de artiști vizuali expozanți, dornici de a impresiona și sensibiliza publicul arădean, cu cele mai noi creații, pline de formă, culoare, echilibru și contrast.

Varietatea tematică oferă expoziției o atracție deosebită, privitorul va regăsi pe simeze, teme ca: portretul, peisajul, abstractul, natura statică, iar ca tehnici de abordare în arta plastică: pictura în ulei și acrilic pe pânză, pe carton și pe lemn, grafica, mozaicul în semințe, decupajul, prelucrarea digitală, acuarela dar și o lucrare realizată din lut rece. Mai sunt expuse două creații originale realizate din umerașe din lemn; o măsuță și o veioză.

Arta, credem, că are rolul de a impresiona, de a captiva, de a transmite stări, sentimente, emoții și gânduri receptorului, ea educă și modelează caracterul omului, îl purifică, înnobilează sufletul, acesta devenind echilibrat, încrezător în forţele proprii.

Prin această expoziție dorim să sensibilizăm și să îmbogățim spiritual iubitorul de artă.

Felicitări

tuturor expozanților, pentru deosebitele lucrări realizate cu multă pasiune, perseverență și efort!

Începând din data de 17 martie, evenimentul ”Salonul de primăvară”, poate fi vizitat la Sala Clio, în fiecare zi, (cu excepția zilei de luni), între orele 09,00-17,00, ținând cont de regulamentul impus de starea de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vă așteptăm cu mare drag să vizitați expoziția!

Mulțumim Complexului Muzeal Arad pentru susținerea activității noastre!

Lista artiștilor expozanți: Adriana Mercea, Amalia Stana, Albert Anna, Ana Istrate, Csillag Attila, Matekovits Berta, Bianca Mogoşan, Carmen Anica, Corina Pecican, Dana Ziegler, Daniela Kovats, Delia Marc, Dorina Omescu, Ecaterina Hălmăgeanu, Elena Apostol, Elena Gheorghieș, Emil Iancu, Estera Kertesz, Eugenia Oancea, Fery Baranyai, Fulvia Prundeanu, Gheorghe Maci, Ioana Corb, Laukó Katalin, Lenuța Stana, Liliana Șerbănescu, Maria Drăgan, Maria Lucan, Mihai Popa, Nicolaie Rubinstein, Pavel Jurik, Petru Șimon, Rozalia Buză, Ștefan Ziegler és Kolumbán Zsolt.

Galerie foto (42)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite