Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Salonul de primăvară 2023

                                            Salonul de primăvară 2023
Comentează 0

       Asociația ”Ion Andreescu” Arad în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, vă invită să luați parte la vernisajul  expoziției ”Salonul de primăvară”, care  va avea loc în data de 15 martie 2023, începând cu orele 18:00, la Sala Clio a Muzeului de Artă din Arad.

     Acest eveniment vine în atenția publicului arădean, iubitor de frumos, cu 60 de lucrări de artă plastică, creațiile celor 32 de artiști expozanți, care prin talentul, pasiunea și dăruirea lor reușesc să aducă mereu lucrări noi pe simezele sălii Clio.

     Se vor regăsi în cadrul acestei expoziții lucrări realizate în tehnici noi care nu au mai fost expuse în cadrul evenimentelor noastre, este vorba despre o sculptură realizată din piatră de codru creată de sculptorul Dan Groza din Moneasa, un ansamblu de miniaturi create din folie de aluminiu reciclată, realizat de artistul vizual Estera Kertész, mai este expusă și o lucrare de sculptură din lemn și metal creată de sculptorul Vincențiu Nagy, celelalte lucrări expuse sunt create în tehnici clasice: ulei și acrilic pe pânză și pe carton, acuarela și grafica.

     Tematica la libera alegere a stimulat imaginația artiștilor expozanți, care au ales să abordeze teme cum sunt: natura statică, peisajul, arta abstractă, portretul și pentru a fi în ton cu anotimpul renașterii naturii, sunt prezente și lucrări cu tematică florală.

     Vernisajul expoziției ”Salonul de primăvară” va beneficia de prezența domnului prof. dr. Lucian Petraș, care își va exprima impresiile critice cu privire la lucrările expuse.

     Iubitorii de artă pot vizita expoziția ”Salonul de Primăvară”, la Sala Clio a Muzeului de Artă Arad,  în perioada 15 martie-26 martie 2023, în intervalul orar 09:00-17:00, în fiecare zi cu excepția zilei de luni.

     Vă așteptăm cu mare drag!

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite