Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Salonul absolvenților la Sala CLIO

 Salonul absolvenților la Sala CLIO
Comentează 0

În acest weekend a avut loc la Sala Clio din Arad vernisarea salonului de fotografie organizat de Asociația Foto Club Arad: Salonul absolvenților

Deschiderea expoziției a fost făcută de prof. Rodica Vancu și de Mircea Boran, președintele Foto Club Arad. Doamna profesoară a apreciat fotografiile expuse și a vorbit despre fotografia de ieri și de azi ...

Din cauza condițiilor impuse de pandemie numărul celor care au putut fi prezenți la vernisaj a fost foarte redus. Totuși salonul poate fi vizitat de doritori până pe 14 februarie între orele 9 – 17.

Doresc să adresez mulțumiri: Complexului Muzeal Arad pentru găzduire, Bibliotecii Județene A. D. Xenopol pentru sprijin logistic, Monica Szentes pentru afiș și, nu în ultimul rând, Dlui. Octavian Iolu care a pregătit și predat acest curs autorizat! 

Fotografiile de la acest eveniment au fost realizate de Dl. Radu Bulzan.

Felicit pe fotografii expozanți care sunt absolvenții celui mai recent curs autorizat de specializare în fotografie organizat de asociația noastră și le urez: Lumină bună!

Vă invit să vedeți această expoziție deosebită și să participați la cursurile realizate de noi: autorizat de specializare, de inițiere adulți și cercul foto gratuit pentru copii.

Mircea Boran, Președinte Foto Club Arad, fondat 1968

www.fotoclubarad.ro, tf. 0744863266

 

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite