Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şahistul arădean Filip Magold - cvadruplu medaliat la Naţionale!

Comentează 0

Stațiunea vâlceană Căciulata a găzduit Campionatele Naționale de Șah pentru copii și juniori. Eveniment la care au luat parte peste 650 de copii de la cluburi din toată țara, ce au concurat pe lângă proba tradițională de șah clasic, și la probele de dezlegări, șah rapid și șah blitz.

Șahiștii de la Șah Club Vados Arad au obținut 4 medalii, toate prin Filip Magold (antrenor Ladislau Kelly) la categoria U10 – un aur la șah blitz (cu 9 puncte din 9 posibile), 2 medalii de argint la șah clasic și șah rapid și o medalie de bronz la proba de dezlegări.

În urma rezultatelor foarte bune la șahul clasic, pe lângă Filip Magold, au mai intrat în lotul național Victor Magold (locul 8 la U14) si Alexandru Balaban-Voia (locul 9 la U14). Evoluții foarte bune și un progres însemnat față de edițiile precedente au avut și Clara Milea (5 puncte la F10), Constantin Lup (5,5 puncte la U12) și Cristian Oltean (5,5 puncte la U12 și locul 4 la dezlegări).

Încă doi foști jucători ai clubului Vados, acum reprezentând alte cluburi au performat la această ediție a Campionatelor Naționale: Iulian Anghel (CSS1 Timișoara) - aur la șah rapid și argint la șah clasic la U12 și Flavia Sida (Universitatea Arad) – aur la dezlegări și blitz și bronz la șah rapid.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite