Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Să rămânem cu speranțe doar pentru campionat

Să rămânem cu speranțe doar pentru campionat
Comentează 0

Din declarația antrenorului Balint, imediat după meciul cu Hermannstadt, a reieșit faptul că jucătorii trec printr-o stare de oboseală datorată programului încărcat al disputării meciurilor. E normal, zicem noi , nu numai cei care urmăresc partidele dar și cei care au o minimă experiență în domeniul fotbalului. Așadar , a fost ceva normal folosirea în jocul de la Cluj, din cupă, a unor jucători mai puțin utilizați în meciurile din campionat, urmărindu-se două scopuri.

Unul, acordarea unei perioade de odihnă binemeritată celor care au evoluat mai multe minute în meciurile din această iarnă.

Doi, verificarea potențialului actual al celorlalți jucători din lot în condițiile unei partide de 90 de minute, jucători aduși pe bani și nu gratis, așa cum am citit în unele postări pe rețelele de socializare. Chiar dacă unii au venit liberi de contract, ceva bănuți tot i-au costat pe conducătorii UTA-ei.

Deci, Gyuszi Balint și staff-ul său au procedat , zic eu, corect, mergând la două capete: Odihnim jucătorii ” titulari” pentru meciul cu Chindia, dar dacă o ieși bine și în cupă , cu atât mai mult. Vom ști că avem jucători în lot, pe care să ne putem baza oricând.

Chiar din declarația premergătoare meciului cu ” U”, secundul roș-albilor, Pînzaru, a reieșit ideea că ne consideram echipa favorită în această întâlnire.

N-a fost să fie. Nu știu dacă învingeam Universitatea Cluj chiar dacă se foloseau toți așa zișii titulari. Balauru , portarul, a apărat bine. Surprinzător, chiar și Melinte și Ilie nu prea au dezamăgit. Roumpoulakou putea fi mai atent, și albanezul cred că trebuie să muncească mult în concurența cu noii veniți pe acest post. , Din păcate, mijlocul continuă să fie în căutare de stabilitate. În față, chiar dacă evoluția lui Antal încă nu e cea așteptată , legitimarea lui Adi Petre plus cele câteva minute prezentate în meciul de la Cluj, îi poate pune pe C. Rus, Buhăcianu și pe Hora în stare de alertă maximă.

Despre arbitrajul bun al lui Iulian Călin și despre terenul de joc ....nimic.


Scrie un comentariu

trimite