Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Să păstram mediul curat “Schimbă ceva acum, odată cu venirea primăverii!”

Sistemul de Gospodărire a Apelor Arad intenționează, încă o dată, să ne determine să dăm o șansă naturii “la viață”.

Să păstram mediul curat “Schimbă ceva acum, odată cu venirea primăverii!”
Comentează 0

Nu de puține ori am încercat, prin diferite activițăti si acțiuni, să sensibilizăm oamenii cu privire la modul în care tratează natura, cu privire la importanța mediului înconjurător si nu în ultimul rând cu privire la pericolul rezultat ca urmare a indiferenței populației raportate la sursa noastră principală de viață, APA.

Acum, cand primavara a venit din nou „pe starda noastră”, și natura începe, încet, să ne ofere un peisaj atât de frumos, noi, cei ce suntem parte din ea, trebuie să fim buni, trebuie să ne implicăm mai mult: având grijă de ea, protejnând-o și ajutând-o să nu cunoască eșecul.

Astfel, intenționăm să subliniem faptul că “Tu eşti una din forţele naturii” și, totodată să atenționăm că, noi toți suntem oligați, cel puțin moral, să avem grijă de mediul înconjurător.

În sprijinul celor susținute, intenționăm să demarăm Campania “Fii Ecologic”, în colaborare cu Primariile localităților din județul Arad, campanie ce va avea ca principal interes, informarea populației cu privire la pericolul poluării rezultate din depozitarea necontrolată a deșeurilor.

Comunicat Sistemul de Gospodărirea apelor Arad


Scrie un comentariu

trimite