Vremea Romania, Arad 6°C

Stiri Arad

Să înceapă campionatul. UTA e pregătită pentru primul hop. "În funcţie de conjunctură, vom vedea care sunt şansele de a accede în prima ligă"

UTA reia sâmbătă campionatul cu Braşovul. După o iarnă liniştită, aşa cum nu a mai fost pe la Arad, după cum preciza nu de mult directorul general al clubului, Decebal Grădinariu. O iarnă fără achiziţii spectaculoase, semn că echipa tehnică e mulţumită de cei care au dus greul în tur. 

Să înceapă campionatul. UTA e pregătită pentru primul hop.
Comentează 0

"O campanie fără achiziţii, sau cu puţini jucători, precum la noi, înseamnă foarte multă încredere în jucătorii noştri, în juniori, practic în cei care au dus greul şi până acum. Obiectivul nostru este formarea unei echipe cât mai competitive, avem tineri foarte talentaţi, iar posturile sunt acoperite, avem dubluri pe toate şi nu e nevoie de jucători noi, concluzie la care am ajuns împreună cu conducerea tehnică. Avem totală încredere şi în stafful tehnic, că poate face treabă bună cu actualul lot”, a spus Decebal Grădinariu. 

Cât despre strategia pentru viitorul foarte apropiat, obiectivul este pătrunderea în play-off. „Obiectivul rămâne cel pe care îl ştim cu toţii, accederea în play-off. Apoi, în funcţie de conjunctură, vom vedea care sunt şansele de a accede în prima ligă. E limpede, ţintim cât mai sus, ne gândim, clar, la promovare. Primul pas este, însă, pătrunderea în primele şase echipe ale campionatului”, a mai spus Grădinariu.

Primul meci oficial din acest sezon va fi televizat. UTA – FC Braşov se va disputa pe arena „Motorul”, sâmbătă, de la ora 11.30 şi va fi transmis în direct pe Digisport 1. Un joc în care UTA înfruntă u  adversar care a trecut uşor de la agonie la extaz. Trupa din oraşul de sub Tâmpa a fost preluată de noi investitori a căror primă mişcare a fost achiziţionarea a 5 jucători. Meciul începe de la un clasament cu UTA pe 3 (33 de puncte), iar Braşovul pe 6 (31 de puncte(

sursa foto: uta-arad.ro

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite