Vremea Romania, Arad 11°C

Stiri Arad

S-au aprins luminiţele din Pomul de Crăciun

Aproape 1000 de metri de şir luminos şi zeci de fulgi dinamici au  transformat impresionantul brad din centrul oraşului într-un adevărat punct de atracţie pentru arădenii de toate vârstele.

S-au aprins luminiţele din Pomul de Crăciun
Comentează 0

Marţi seara, cu puţin timp înainte de începerea festivităţii de aprindere a luminiţelor din pomul de Crăciun, platoul din faţa Palatului Administrativ era deja plin de copii. Este unul dintre cele mai aşteptate momente de peste an, iar cei mici nu ar rata pentru nimic în lume întâlnirea cu Moş Nicolae.   

Până la sosirea moşului, pe scena din faţa Palatului Administrativ a urcat Andreea Bălan, însoţită de trupa sa de instrumentişti şi dansatori.  Fantezie de iarnă, show-ul special creat pentru această perioadă a anului, i-a făcut pe cei mici să cânte şi să danseze, astfel încât nici nu au realizat cum a trecut timpul. 

Beculețele bradului au fost aprinse în jurul orei 19.00, în prezența primarului Gheorghe Falcă şi a fiicei sale, Ana Maria, a viceprimarului Călin Bibarţ şi a vicepreşedintelui CJA, Sergiu Bâlcea şi bineînţeles a tuturor copiilor care şi-au dorit să fie pe scenă. Micuții au numărat în cor secundele până la aprinderea luminiţelor din brad, dorind evident să-l impresioneze pe Moş Nicolae, care a urcat şi el pe scenă.

Seara nu s-a încheiat înainte ca fiecare copilaş să-şi  primească pacheţelul adus de Moş Nicolae. Marea majoritatea a piticilor însă nu s-au mulţumit numai cu dulciuri.  Ei au vrut neaparat şi o fotografie: ori cu primarul Gheorghe Falcă, ori cu Moş Nicolae, sau de ce nu cu amândoi.

Scrie un comentariu

trimite