Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a semnat contractul de extindere a rețelei de gaz în Frumușeni

S-a semnat contractul de extindere a rețelei de gaz în Frumușeni
Comentează 0

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost semnat astăzi primul contract din județul Arad pentru finanțarea extinderii rețelei de gaz prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Proiectul aparține comunei Frumușeni. La semnare au participat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și viceprimarul comunei Frumușeni, Irina Iovan. Cei doi au fost însoțiți la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației de consilierul județean Ioan Ulici.

„Felicit primarul și viceprimarul comunei Frumușeni și pe colegii lor din Administrația Locală, care au muncit la proiectul extinderii rețelei de gaz. Valoarea proiectului este de aproximativ 13 milioane lei, din care 9 milioane lei finanțate prin Programul «Anghel Saligny». După cum știți, predarea amplasamentului a avut loc în luna august”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Comuna Frumușeni lucrează la acest proiect din anul 2019. Este prima comună din județ dintre cele 18 care au câștigat finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, care a semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite