Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a redeschis Salonul  Beauty Line Professional

S-a redeschis Salonul  Beauty Line Professional
Comentează 0

Ceea ce începea acum 20 de ani ca și un mic salon de coafură - frizerie, iată că s-a transformat cu timpul în cea mai mare companie a soarelui și a frumuseții. Sonnenline este lider pe piața Beauty în distribuirea aparatelor de bronzat, aparate de remodelare corporală, epilare definitivă cu laser, oxigen facial și multe alte tehnologii dar și mobilier și dotare saloane, având în portofoliu un număr de câteva sute de saloane, utilitate de către Sonnelline.

Salonul  Beauty Line Professional, situat în Arad, pe B-dul Revoluției (vis-a-vis de Teatru) și care s-a redeschis azi, 12 iulie, face parte din grupul de saloane deținute de Grupul Sonnenline în toată țara. 

Deținem două saloane în Arad și la Iași și Timișoara. Dotarea salonului Beauty Line Professional reprezintă cea mai înaltă clasă de mobilier, dar și aparatură de ultimă generație. La noi găsiți cele mai performante aparate de epilare definitivă cu laser, dar și cele mai noi tehnologii de remodelare corporală și facială. 

Beauty Line Professional oferă cele mai calitative servicii de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură, cosmetică, remodelare facială și corporală, epilare definitivă cu laser, îndepărtare tatuaje, make-up, totul într-un cadru elegant, rafinat, cu profesioniști în domeniu. 

Vă așteptăm să ne redescoperiți în noul ambient, creat special pentru dumneavoastră!

Galerie foto (95)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite