Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a predat ștafeta la Poliție

Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copiilor, poliţiştii arădeni au organizat, împreună cu Fundația ”Terre des Hommes”, evenimentul „Ziua Ștafetei”.

S-a predat ștafeta la Poliție
Comentează 0

Ziua Ștafetei  este o campanie-eveniment inițiată de către Fundația ”Terre des homes” și implementată la nivel național, în cadrul căreia adulții predau ștafeta propriilor meserii unor copii și tineri dornici să le învețe. Sub umbrela campaniei naționale, 16 elevi din cadrul Liceului Adam Muller Guttenbrunn din Arad, au fost sprijiniți de polițiști să-și afirme aspirațiile pentru viitor și să încerce, timp de o oră, profesia la care visează.

În acest sens, timp de o oră  (în intervalul orar 10.00 – 11.00), Inspectoratul de Poliție Județean Arad şi-a deschis porțile, elevii având ocazia să cunoască o parte din tainele muncii de poliție.

Polițiștii au prezentat autolaboratorul criminalistic, destinat cercetării la fața locului, trusele specializate și echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor categoriilor de urme existente în câmpul infracțional.

De asemenea, a fost organizată o expoziție cu armamentul și echipamentele de protecție aflate în dotarea Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite