Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a lansat proiectul ,,ALEEA MUZICII"! Primul concurs muzical din zona de vest

,,Aleea muzicii" este un proiect care se va lansa săptămâna ce urmează, având ca scop selectarea celor talentați în materie de muzică.

S-a lansat proiectul ,,ALEEA MUZICII
Comentează 2

Concursul realizat de TV Arad și Școala ProMuzica & Cultura din Arad, alături de partenerii media ARQ.ro și Glasul Aradului, vă oferă oportunitatea de a deveni vedetă în doar șase săptămâni!

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe adresa de e-mail soringhilea@yahoo.com, sau la numărul de telefon 0766 698 072 (Lavinia Răducanu).

Concursul se va desfășura în mai multe etape, începând din 19 martie și va fi prezentat de către bine cunoscutul om de televiziune Sorin Ghilea, alături de jurații Lavinia Răducanu (președintele juriului), Claudia Iuga, Gabi Muzicaș, Ramona Dihel, dar și câte un invitat supriză în fiecare săptămână.

Oricine se poate înscrie atâta timp cât consideră că au talent vocal, indiferent de vârstă, sau gen de muzică practicat.

Unicul câștigător va avea deosebita oportunitate de a deține o piesă proprie, special compusă pentru el, în valoare de 4.500 de euro, de asemenea o vacanță într-o destinație surpriză. Odată cu notorietatea câștigată, cel mai bun de la ,,Aleea muzicii" va beneficia de o posibilă carieră muzicală odată cu reușita sa la acest concurs.

Nu pierdeți ocazia de a cânta în cel mai amplu proiect de gen din această zonă a țării!

Organizatorii plănuiesc să continue cu acest proiect și pe anii ce urmează, chiar și cu două ediții pe an. Ne vor oferi suprize și divertisment, așa că stați cu ochii pe TV Arad!

Pentru mai multe detalii, vizionați emisiunea Ghilea Show, de mai jos.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite