Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a deschis "Hala 76", un bazar cu produse occidentale, la preţuri infime

S-a deschis
Comentează 0

Vineri, la Arad, s-a deschis "Hala 76", un spaţiu neconvenţional în care clienţii pot găsi mii de produse importate din Franţa, Italia sau Germania. Magazinul, situat pe strada Mihai Eminescu, colţ cu Cicio Pop, expune produse dintre cele mai diverse, de la dermo-cosmetice de renume, la articole de uz caznic şi gospodăresc, haine, pantofi şi papuci de casă, mărgele, ceasuri cu mecanism elveţian, pensule, cărţi, jucării sau feţe de masă, brăţări Disney şi gentuţe Monster High.

Interesant, pentru acest gen de produse, este faptul că preţurile sunt extraodrinar de mici. Spre exemplu, o pereche de ciorapi originali, "Puma" costă 5 lei, iar 6 rezerve Gillette blue 3 costă 9 lei. Gelurile de duâ Kings & Queens costă 5 lei, iar Laptele de duş, fabricat în Spania, la un litru, costă tot 5 lei.

La „Hala 76” sunt expuse şi câteva modele de rochii şi cămăşi de femei, care costă cu 80% mai puțin decât au costat când au fost expuse în magazinele din Franţa.

Deasemenea, un produs franţuzesc excelent, pentru întreținere capilară, care pe site-urile de profil costa 6 Euro, la “Hală” costă 6 lei.

Cert este ca multe dintre aceste lucrurile care se vând aici nu se găsesc, de regulă, în niciun magazin universal românesc sau în vreun supermarchet.

Magazinul de chilipiruri pe strada Mihai Eminescu, colţ cu Cicio Pop (fostul magazin Nobilis), s-a deschis vineri, la ora 12 fix, el fiind vizitat deja de sute de persoane.

Şi mai neobişnuit este faptul că majoritatea clienţilor au plecat din „Hala 76” cu un mic suvenir, primit în dar de la gazde.

De reţinut este şi faptul că marfa va fi înnoită săptămânal.

Galerie foto (9)


Scrie un comentariu

trimite