Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ruşii nu au nicio limită: ameninţă Basarabia din cauza unei legi promulgate de Maia Sandu

Maia Sandu a promulgat legea prin care se interzice afișarea și utilizarea simbolurilor folosite în actele de război din Ucraina, iar ruşii, care nu au nicio limită, au trecut la ameninţări.

Ruşii nu au nicio limită: ameninţă Basarabia din cauza unei legi promulgate de Maia Sandu
Comentează 0

După ce președinta Maia Sandu a promulgat legea prin care se interzice afișarea și utilizarea simbolurilor folosite în actele de război din Ucraina, reacția ministerului rus de Externe nu s-a lăsat mult așteptată, scrie digi24.ro. Purtătoarea de cuvânt a instituției, Maria Zaharova, a venit cu mai multe aluzii la adresa Chișinăului, transmite Ria Novosti. Aceasta a îndemnat autoritățile de la Chișinău sa se abțină de la anumite declarații, subliniind că, în caz contrar, „Rusia va răspunde, iar aceste răspunsuri vor fi dureroase”. Președinția nu a reacționat deocamdată la aceste afirmații.

„Înțeleg că și Moldova este sub presiune, dar sunt lucruri care nu pot fi trădate. Aceasta este o adevărată trădare. Ne-am exprimat opinia de principiu cu privire la această inițiativă legislativă, precum și cu privire la o serie de alte măsuri neprietenoase luate vinerea trecută de partea moldovenească. Astfel de decizii provoacă, ca să spunem așa, o profundă îngrijorare și indignare”, a declarat Zaharova.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: Profimedia Images via gandul.ro


Scrie un comentariu

trimite