Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Românii se țin de glume! Ce vinde un cetățean te va lăsa mască!

Românii se țin de glume! Ce vinde un cetățean te va lăsa mască!
Comentează 0

Sătul de gropile în care dau cu mașini și de asfaltul prost, un cetățean a scos la vânzare pe un site 836 metri de asfalt din soseaua europeana E85. 

Cu o ironie fină, un român a pus în vânzare aproape un kilometru de drum public. Acesta are grijă să precizeze faptul că porțiunea are un trecut istoric și multe evenimente s-au petrecut aici.

"Se pune spre vanzare o portiune de 836 metri de drum public care face parte din artera care traversează Europa de la nord la sud, localizata in dreptul kilometrului 122 in apropiere de Focsani. Date tehnice Asfaltul a fost turnat in 3 straturi si anume: strat de bază, binder si strat de uzură. Pe alocuri se mai intalnesc si straturi de beton din vremea comunismului. Asfaltul are in compozitie 35% bitum obtinut prin distilarea in vid a titeiurilor, la presiune de 17 torr si 370°C si alte agregate minerale. Greutate totala de asfalt exacavat: aprox. 1356 tone", scrie bărbatul pe un cunoscut site de anunturi.

Acesta continua: "Pentru cei care conteaza e bine de stiut ca pe acest drum au trecut:
6 presedinti;2 patriarhi, 12 mitropoliti, 99 episcopi etc; Mihai Eminescu spre Bucuresti; unda de soc de la cutremurul din 1977; 2 TIR-uri cu tigari de contrabanda din “Tigareta 2”; 300.000 tone de Coca-Cola imbuteliata; Klaus Iohannis in campania din toamna, inainte sa fie numit presedintele tarii; milioane de moldoveni spre Bucuresti".

Totodată, vânzătorul mai spune: "Aceasta portiune are o importanta insemnatate istorica. Pe aici au trecut turcii cand au vrut sa cucereasca Moldova si si-au luat-o pe coaja in batalia de la Podul Inalt din 1475. Tot pe aici au vrut sa mai treaca si rusii dar nu au reusit atunci, acum sunt pe cale sa treaca cu tancurile. In aceasta zona a fost gasit palosul lui Fat Frumos si merele de aur ale lui Praslea cel Voinic".

Pe bucata de drum european, vânzătorul cere 576.000 de lei. 

sursa: libertatea.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide