Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Românii nevaccinaţi care se întorc din străinătate fac scandal că sunt carantinaţi, dar nu se vaccinează în ruptul capului

Frica de vaccin dă naştere unor situaţii greu de înţeles. Românii nevaccinaţi care se întorc din străinătate fac scandal în punctele de trecere a frontierei, înjură, scuipă şi jignesc angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică care îi carantinează, dar nu vor să se vaccineze în ruptul capului, deşi au această posibilitatea chiar la intrarea în ţară.

Românii nevaccinaţi care se întorc din străinătate fac scandal că sunt carantinaţi, dar nu se vaccinează în ruptul capului
Comentează 0

„2 PERSOANE au fost VACCINATE la Centrul de Vaccinare din vamă din cei care au intrat de la ora 8:00 la 14:00 și 1500 de carantinați nevaccinați în vama Nădlac 2, în același interval.

Avem echipă de vaccinare, avem vaccinuri, cheltuim imens să ținem acest centru de vaccinare deschis în vamă dar... cu 2 vaccinaţi... din 1.500 de persoane....cred că asta spune tot despre noi.

Foarte dezamăgitor!”, a scris pe Facebook, ieri, Horea Timiş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Arad.

Sursa foto: Facebook Horea Timiş

Citiţi şi: De NEIMAGINAT! Angajaţii DSP de la graniţă sunt înjuraţi, scuipaţi şi jigniţi; Horea Timiş: „Câteodată carantinăm autocare întregi”


Scrie un comentariu

trimite