Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

România - Norvegia | Ce au putut scrie norvegienii despre copiii noștri: Sunete asurzitoare, tribale


29.854 de copii au creat o atmosferă senzațională pe Arena Națională, la România - Norvegia 1-1.

România - Norvegia | Ce au putut scrie norvegienii despre copiii noștri: Sunete asurzitoare, tribale
Comentează 1

Presa norvegiană a reacționat prompt, mai ales pentru faptul că partida România - Norvegia ar fi trebuit să se joace fără spectatori, ca urmare a deciziei UEFA după incidentele de la meciul România - Spania.

Atsfel, jurnaliștii de la Dagsavisen au scos în evidență zgomotul asurzitor creat de copiii români.

"Sunete asurzitoare, tribale, din partea copiilor la București", au titrat aceștia în articol, în care au mai scris: "Ar trebui să fie tribune goale și liniște completă. În schimb, Norvegia a fost surprinsă de o atmosferă haotică deja din timpul încălzirii. Copii care au umplut stadionul au acaparat tot sunetul din scaunele lor. Chiar înainte ca echipele să se încălzească și ca iarba să fie udată, nivelul de zgomot era la fel de mare ca în timpul unei faze dramatice dintr-un meci captivant".

VEZI IMAGINI DIN ROMÂNIA - NORVEGIA AICI!

Micuții spectatori au avut parte de o experiență inedită. La intrarea pe stadion, copiii au fost percheziționați de către stewarzi mai ceva ca adulții. Oamenii care asigură ordinea pe Arena Națională le-au confiscat acestora, printre altele, vuvuzele, mere și chiar o caserolă cu ”Spiderman”, conform Digi.

Sursa: realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite