Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Români prinși la furat parfumuri şi haine din magazine de lux din Spania. METODA care i-a șocat pe polițiști

Nouă români au fost arestaţi într-un centrul comercial din Almeria pentru mai multe furturi de articole de îmbrăcăminte şi parfumerie. Aceştia au reuşit să fure marfă de 1.500 de euro fără să fie detectaţi de alarmele din magazine.

Români prinși la furat parfumuri şi haine din magazine de lux din Spania. METODA care i-a șocat pe polițiști
Comentează 0

Agenţii au fost informaţi de agenţii de securitate ai Centrului Comercial Torrecárdenas de prezenţa unui grup de oameni care fură din diferite magazine de câteva zile. La o primă intervenţie, un dispozitiv de supraveghere a fost activat de Poliţie şi, cu colaborarea agenţilor de securitate, au reuşind să identifice două vehicule şi cinci persoane care făceau parte din bandă. După părăsirea mall-ului, cele două maşini au fost oprite şi percheziţionate. 

În autovehicole au fost găsite două genţi cu interiorul căptuşit cu bandă izolatoare, pentru a anihila alarmele, câteva foarfece mici, un magnet şi două cârlige pentru a elimina alarmele, mai multe alarme pentru îmbrăcăminte şi parfumerie.

Imagine

De asemenea, poliţiştii au descoperit o listă a diferitelor parfumerii din Almeria, însoţite de adresele acestora.

Cum acționau infractorii

Arestaţii fac parte dintr-o reţea de hoţi care săvârşeşte furturi în diferite localităţi din Spania, scrie adevarul.ro. Ţinta lor sunt magazinele de îmbrăcăminte, dar mai ales parfumeriile. 

Hoţii se deplasează cu vehiculele în oraşul în care urmează să comită infracţiunea, rămânând acolo câteva zile. O persoană rămâne în maşină, iar restul comit furturi, ducând periodic obiectele la maşină pentru a evita ca, dacă sunt prinse, să găsească obiectele furate deasupra lor.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite