Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rezultatele preselecției Miss Arad 2021

Rezultatele preselecției Miss Arad 2021
Comentează 2

Din totalul fetelor care s-au înscris la concursul Miss Arad pe site-ul missarad.ro comitetul organziatoric a decis că doar 20 dintre acestea corespund standardelor impuse de regulament și pot să participe la preselectia desfașurată în data de 10 august la elegantul Domeniu Lupaș. Dintre fetele care s-au prezentat în fața juriului, doar 11 domnișoare au obținut statutul de finaliste și vor participa la ediția din 25 august: Izabela Petrișor, Vidolamn Emma, Apolozan Alexia, Carlota Pop, Vanessa Faur, Preda Romina, Nikola Jesyca, Tautan Cristina, Ignuța Alina, Craivan Anamaria, Tira Rebeka Bianca. În cazul în care una dintre concurente nu va putea participa la finală, va deveni concurentă și domnișoara Fundeanu Andra.

În cadrul preselecției au participat doar domnișoare cu varsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în judetul Arad, necăsătorite. În anul 2021 au putut să participe și finalistele din edițiile anterioare, acest criteriu fiind o excepție. În general, candidatura la Miss Arad este unică.

Preselecția a constat într-o probă-interviu, moderată și prezentată de tinerii Bogdan Faur și Mădălina Boroneanț. În cadrul evenimentului a avut loc și o prezentare de modă cu ținutele Amely Boutique, realizată cu modelele agenției Angels. 

Finala concursului care se va desfășura în aer liber, în data de 25 august la Lacul Castelului Kintzig - Domeniul Lupaș și va fi un eveniment monden, cu momente artistice și prezentări de modă.

La fiecare ediție, concursul județean de frumusețe Miss Arad adoptă câte o tematică, în încercarea de a defini însușirea estetică și morală a „frumuseții”, ca termen generic. În anul 2021, care marchează a XVI-a ediție, proiectul se dezvoltă în jurul valorilor care promovează autocunoșterea, dezvoltarea personală și are ca scop crearea unei imagini de sine sănătoase la adolescente.

Organizatorii proiectului sunt Asociația Angels Organization și Angels Events. Juriul pentru preselecție a fost format din colaboratori și sponsori ai concursului: Roman Ramona Angela - deținătoarea licenței Miss Arad, președintele Asociației Angels Organization; Samy Hotăran - compania HNI Cosmetice, partenerul concursului; Corina Palcu - Inteco Holding;  Ioana Hotăran - ioho.ro, Miss Arad 2019; Georgiana Neamț - Remax Dynamics; Diana Redei - make-up artist official; Alexandra Maris - make-up artist official; Mira Marchis- hairstylist official; Claudiu Negrea- fotograf official; Rareș Buboi-Popa- fotograf official; Mirabela Frai- designer Atelier Mirabel; Izabela Vekas - Tv Arad; Dorina Popovici - Sonnenline și Beautyline Profesional; Larisa Popa – Miss Arad 2020;

Czebely Adela – Președintele comitetului organizatoric Miss Arad.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite