Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Restricții de circulație pentru automarfare pe teritoriul Ungariei

Autoritățile din Ungaria au informat că, din data de 28 aprilie, ora 23.00 (ora României) şi până duminică, 29 aprilie ora 23.00, apoi de luni, 30 aprilie, începând cu ora 23.00 şi până marţi, 1 mai ora 23.00, circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile, va fi restricţionată de autoritatile maghiare.

Restricții de circulație pentru automarfare pe teritoriul Ungariei
Comentează 0

Măsura este luată de către autoritățile din țara vecină ca urmare a faptului că în această perioadă se celebrează Ziua Internațională a Muncii.

În perioada menţionată, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

Pentru intervalul duminica, 29 aprilie, ora 23.00 –  luni 30 aprilie, ora 23.00 şi începând cu data de marţi, 1 mai, ora 23.00, când traficul pentru autovehiculele de mare tonaj va fi reluat, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului si folosirea la maxima capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport.

Precizăm faptul că în intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite