Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reprezentanții ITM se întâlnesc cu angajatorii și angajații din Arad

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad anunță că joi, 1.02.2024, începând cu ora 10:00, va avea loc prima întâlnire din acest an dintre inspectorii de muncă şi angajatorii / angajaţii din municipiul Arad. Întâlnirea va avea loc la sediul Rectoratului Universității AUREL VLAICU din Arad – sala 13 (fostul Liceu Sanitar - lângă Primăria Arad).

Reprezentanții ITM se întâlnesc cu angajatorii și angajații din Arad
Comentează 0

„La întrunire participă reprezentanţii ITM Arad, inspectori de muncă din compartimentele Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, sinteza activităților realizate de ITM Arad în anul 2023 precum și acțiunile planificate pentru anul 2024.

Cu acest prilej, vor avea loc dezbateri ce vor viza cele mai importante şi de interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiei, oferindu-li-se angajatorilor şi angajaţilor prezenţi la întrunire posibilitatea de a-şi prezenta problemele, de a-şi lămuri neclarităţile cu care se confruntă în aplicarea legislației muncii, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi”, transmit reprezentanții ITM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite