Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reprezentanţii Aradului, pe 2 la faza zonală a Gimnaziadei la volei

Reprezentanţii Aradului, pe 2 la faza zonală a Gimnaziadei la volei
Comentează 0

La Deva s-a derulat Faza Zonala a Gimnaziadei la volei baieti. La start s-au aflat reprezentantele a patru judete: Arad, Caras, Hunedoara si Timis. Judetul nostru a fost reprezentat de catre echipa de volei baieti a Scolii Gimnaziale Avram Iancu din Arad, câstigatoarea etapei judetene a Gimnaziadei.

În primul meci arădenii au învins fara drept de apel cu 2-0 (25-13, 25-14) echipa judetului Hunedoara. Meciul al doilea, cu echipa judetului Timis, a început bine pentru echipa pregătită de profesorul Radu Sabău care la un moment dat a condus cu 13-7. A intervenit o relaxare prematura, iar timisenii au ajuns sa conduca cu un neverosimil 23-17, moment în care arădenii au câstigat serviciul si cel mai complet jucator al turneului, Alexandru Ciubotariu, a servit pâna la 23-23. Au urmat mingi aprig disputate de cele două formatii, pentru ca în cele din urma aradenii sa câstige cu 29-27. Setul 2 a urmat cam acelasi calapod, în final echipa aradeana impunându-se cu 25-23 si câstigând cu scorul general de 2-0. În finala competitiei, echipa judetului Caras s-a impus cu scorul de 2-0 la general. 

Echipa Scolii Gimnaziale Avram Iancu din Arad, formata în mare parte din componenti sau viitori componenti ai CS ProVolei Arad, a ocupat în final locul 2 la Gimnaziada de volei baieti la faza zonala. Iata si componenta echipei: Mathiu Alexandru, Sîrboiu Sebastian, Ursu Raul, Alexiuc Vlad, Ciubotariu Emanuel, Bolchis Davis, Pavel Daniel, Biltiu Andrei, Busa Fabian si Lupu Adrian, condusi de profesor Sabau Radu. De remarcat ca Ciubotariu Alexandru Emanuel a fost declarat MVP turneului.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite