Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reprezentanţi ai CSM Arad au participat la o competiţie de “Judo Skills”

Reprezentanţi ai CSM Arad au participat la o competiţie de “Judo Skills”
Comentează 0

Secţia de judo de la CSM Arad a participat pentru prima dată la o competiţie de “Judo Skills”, organizată de Clubul de Judo “Sentoki Timişoara”. "A fost o competiţie cu exerciţii de aptitudini si abilităţi. Abilitățile sunt expertiza sau talentul necesar pentru a face o performanţă sportivă. Abilităţile reprezintă modalităţi de comportament învăţate sau dobândite. Se consideră că abilitatea este capacitatea individului de a executa rapid şi cu exactitate un şir de exerciţii. Aptitudinea este un complex de însușiri psihice și fizice strict individuale. 

Criteriile de punctaj a micilor judoka au fost: corectitudinea exerciţiilor, îndemânarea şi vitza realizării circuitului. La finele acestei competiţii, toţi copiii au fost premiaţi cu o diploma de participare. Felicitări clubului din Timişoara pentru buna organizare şi deasemenea le mulţumim părinţilor  care au sărbătorit  ziua de 1 decembrie în sala competiţie, alături de noi, de copiii lor", spune antrenorul Dorin Drimbe. 

Urmează la finele acestei săptămâni la Arad, în Sala Sporturilor Victoria, două competiţii internaţionale. Pe data de 9 decembrie “Euro Regional Liga”- etapa finală, iar pe data de 10 decembrie “Cupa CSM Arad”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite