Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remember Doru Dinu Glavan

Remember Doru Dinu Glavan
Comentează 0

La 6 luni de la trecerea la cele veșnice a președintelui Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, Doru Dinu Glăvan, șefii de filiale din toată țara și de peste hotare au fost invitați, de președintele interimar Sorin Stanciu, să trimită pe adresa UZPR, un filmuleț în care să relateze o amintire plăcută sau un eveniment deosebit petrecut împreună cu regretatul nostru președinte Doru Dinu Glăvan.

…Filmele au fost adunate într-o „Galerie de amintiri”, sub titlul „Cu prețuire despre Doru Dinu Glavăn și postate pe site-ul Uniunii Ziariștilor Profesionisti din România”.

„Au trecut șase luni de când președintele nostru, Doru Dinu Glăvan, își face noi prieteni într-o lume mai bună – se arată în deschiderea Galeriei. Nouă ne-au rămas amintirile! Tocmai de aceea ne-am propus ca această rubrică să fie un document video despre OMUL și PRIETENUL DORU DINU GLĂVAN.

Contribuiți cu orice amintire plăcută, întâmplare sau eveniment care v-a marcat relația cu cel care a fost, este și va fi Doru Dinu Glăvan”.

 Printre primii care au răspuns acestei inițiative a fost și președintele Filialei „Ioan Slavici” Arad, cunoscutul ziarist Vasile Filip. Puteți vedea și dumneavoastră filmul pe care l-a realizat la Prunișor.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite