Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reînflorim IRISZ -ul

Reînflorim IRISZ -ul
Comentează 0

Se spune că nimic nu se întâmplă fără un motiv! Și, deoarece pentru toată lumea este valabil acest citat, recent patru fete au simțit asta pe pielea lor. 

Începem povestea IRISZ-ului cu începutul lui, atunci când Patricia, un om cu dragoste pentru munca ei, cu talentul ei de a înfrumuseța orice femeie ce îi deschidea ușa, a hotărât că este momentul ei să pornească la drum pe cont propriu. Așa a înflorit ”Irisz”, primul salon care i-a rămas în suflet. Dar cum viața îți oferă atâtea schimbări, pentrru o vreme Patricia a făcut parte din echipa unui alt salon. Și aici intervine „întâmplătorul”. Aici s-a format o echipă de fete minunate, care au făcut totul pentru a mulțumi clientele în fiecare zi. Maria, Diana și Mimi, împreună cun Patricia au fost puse în situația de a-și căuta o altă locație și atunci a apărut ideea de a crea un alt loc, unde clientele să fie primite așa cum se cuvine, pentru a se simți răsfățate și frumoase. Patricia a hotărât să le țină aproape de ea pe aceste fete în noua locație de pe B-dul Dragalina 22 - 24.

Și cum inima ei a fost IRISZ, acum acesta sub magia dragostei ei pentru oameni a reînflorit azi, 4 iunie, alături de cele trei fete, în locația minunat aranjată, unde este o atmosferă primitoare și foarte bine organizată, încât clientele să aibă parte de cele mai bune servicii de înfrumusețare: tatuaje cosmetice, coafură, make-up, manichiură-pedichiură, servicii cosmetice și frizerie.

Iată și echipa:

Patricia (0723.776588) - Tatuaje cosmetice

Mimi (0753.934318) - Coafură

Maria (0746.019800) - Coafură - Make-up

Diana (0764.694349) - Manichiură - Pedichiură

 

Mihaela Giurgiu

 

P.S. Căutăm un frizer dezinvolt, care să se alăture echipei!

Galerie foto (105)