Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

REGELE ARADULUI pe Tik Tok: PAPIȚOI Doreluș

REGELE ARADULUI pe Tik Tok: PAPIȚOI Doreluș
Comentează 7

Autointitulatul ”Regele Aradului”, Papițoi Doreluș domină la ora aceasta de departe Tik Tok-ul local, contabilizând un număr de aproximativ 4.500 de urmăritori și începând să câștige sume frumușele ca INFLUENCER în devenire.

Și, oricât de ridicularizată ar fi rețeaua de socializare chineză Tik Tok, amara realitate a cifrelor arată că aplicația lansată pe net abia în anul 2016, începe să le sufle în ceafă (deja!) anchilozatelor Facebook și Instagram.

Și, oricât de malițios am zâmbit eu când mi-a fost prezentat Papițoi Doreluș în holul hipermarketului Atrium Mall, după vreo 5 minute de discuții mi-a cam pierit râsul, când am fost năpădiți de un roi de adolescenți, ce doreau neaparat să-și facă un SELFIE cu ”Regele Aradului” de pe Tik Tok ... și cu mine nici unul.

Și, chiar dacă Tik Tok-ul arădean pendulează încă între o aromă dulceagă de Checheci și o boare înțepătoare de strada Mărului, în lumea postmodernă a Mileniului III s-a mai întâmplat nu odată ca periferia să uzurpe centrul și mahalaua să-și impună paradigma și (hai să le zicem) valorile ei.

Așa că, vrând-nevrând, meseria mă obligă să-l iau în seamă pe noul INFLUENCER din spațiul virtual arădean, pe exoticul Papițoi Doreluș, care doar maimuțărindu-se, a reușit să adune 4.500 de urmăritori, nu de alta, dar s-ar putea ca mâine-poimâine să-l apuce pofta și s-o pună cu ei de un nou partid politic.

Căci exact acum 100 de ani un caporal cu mustață ridicolă și de care râdea toată Bavaria aristocrată declanșa un puci pornind dintr-o berărie muncheneză și știm cu toții cum s-a terminat până la urmă KERWEI-ul (petrecerea).

Și atunci cel puțin, de va fi să-i iau cândva  un fulminant interviu "regelui" Papițoi, să știu barem de pe-acum ce îi poate pielea!

 

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite