Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rectorul UAV, Ramona Lile și Prorectorul UAV, Teodor Cilan cetățeni de onoare ai comunei Șiria

Rectorul UAV, Ramona Lile și Prorectorul UAV, Teodor Cilan cetățeni de onoare ai comunei Șiria
Comentează 0

Alături de ei, alți doi membri ai comunității academice a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au devenit cetățeni de onoare ai comunei Șiria: Prea Sfinția Sa Emilian Crișanul și prof.univ.dr. Moț Ghiocel au primit acest titlu în cadrul ceremoniilor organizate cu ocazia celei de a XVI-a ediții a Zilelor Comunei Șiria.

„Sunt copleșită de această onoare. Vă promit că o să rămân mereu aproape de voi, cetățenii acestei localități, de autoritățile locale și o să vă ajut în toate proiectele pe care le derulați pentru promovarea și dezvoltarea comunei.

Sunt onorată că alături de mine au devenit cetățeni de onoare ai Șiriei, prorectorul Teodor Cilan, Prea Sfinția Sa Emilian Crișanul, prof.univ.dr. Moț Ghiocel, toți membri ai comunității Universității Aurel Vlaicu din Arad.

Vă asigurăm că veți găsi mereu sprijin și susținere din partea noastră și a universității în demersurile pe care, împreună cu primarul localității, domnul Bot Valentin și Consiliul Local le veți face pentru binele comunității” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile, la primirea distincției.

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite