Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra unui agent de pază

Dosarul care vizează fapta lui Răzvan Copăceanu a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Arad în data de 2 aprilie a.c., iar acum procesul se află în fază de cameră preliminară. În faza procesuală de cameră preliminară se verifică legalitatea sesizării instanței, precum și legalitatea administrării probelor de către organele de urmărire penală, urmând să fie fixat primul termen pentru judecata pe fond. În dosar, s-au constituit părți civile - Spitalul Județean Arad și Moza Teodor. 

Trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra unui agent de pază
Comentează 0

Amintim că, în 29.12.2019, un tânăr ce se afla într-un club de manele de pe Ștrandul Neptun, după ce a consumat cantități serioase de alcool, a devenit agresiv și a înjunghiat un agent de pază.

În jurul orei 05.30,  tânărul de 22 de ani a devenit agresiv cu agentul de pază de aproximativ 30 de ani care a fost chemat de una dintre fetele ce se aflau în local, nimeni alta decât fosta iubită a lui Copăceanu, pe care acesta din urmă a bruscat-o.

Copăceanu l-a înjunghiat pe agentul de pază Moza Teodor în momentul în care a venit să îl conducă afară din localul Aladio. El l-a înjunghiat în abdomen și în umăr pe agentul de pază care l-a scos afară din clubul de manele Aladio, de pe Ștrandul Neptun, astfel că bodyguardul a necesitat de urgență mai multe intervenții chirurgicale.


Scrie un comentariu

trimite