Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar (PNL): “Incompetenţa Guvernului, asumată de PSD”

Răzvan Cadar (PNL): “Incompetenţa Guvernului, asumată de PSD”
Comentează 0

Guvernul PSD condus de în fapt Liviu Dragnea şi de faţadă de Viorica Dăncilă s-a compromis încă din prima zi a remanierii guvernamentale.

„Incompetenţa Guvernului este asumată de PSD din prim zi, prin nominalizarea unor miniştri care au fost demişi cu câteva luni în urmă de aceiaşi politicieni ai PSD. Dacă un ministru a fost remaniat anul trecut sau anul acesta pentru că nu şi-a făcut bine treaba înseamnă că nu a fost competent. Oare ce s-a întâmplat de atunci, ce transformări au avut loc în aceste luni, de sunt propuşi din nou aceiaşi oameni pentru funcţia de ministru? Are PSD nostalgia rotirii cadrelor?

PSD a dovedit prin această parodie de remaniere guvernamentală că nu are soluţii pentru România. Şi mai ales a dovedit că pentru PSD şi Dragnea nu este importantă competenţa, valoarea miniştrilor, tot ce contează este loialitatea faţă de Dragnea, obedienţa. Liviu Dragnea a demonstrat practic, cu acordul liderilor şi parlamentarilor PSD, că poate demite pe oricine vrea şi poate pune ministru pe oricine pofteşte. Este un Guvern care a încăput pe mâna unei persoane private, care decide discreţionar şi fără altă logică decât interesul personal cine şi cum conduce România”, a declarat Răzvan Cadar, secretar executiv al PNL Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite