Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar, ales astăzi vicepreședinte al Consiliului Județean Arad

Răzvan Cadar, ales astăzi vicepreședinte al Consiliului Județean Arad
Comentează 0

În ședința de astăzi a Consiliului Județean Arad, cu 18 voturi din 33, domnul Răzvan Cadar a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean. El ocupă astfel poziția lăsată vacantă prin plecarea la București, la Camera de Conturi, a doamnei Claudia Boghicevici.

Răzvan Cadar va prelua din mers unele dintre proiectele importante ale județului Arad, pe care le cunoaște, de altfel, având în vedere calitatea sa de consilier județean, de până acum. În plan politic, dl. Cadar este secretar general al organizației județene PNL Arad. A fost ales consilier județean în anul 2016.

„Județul Arad se dezvoltă pe fonduri europene. Anul acesta încep marile investiții în infrastructura rutieră și cea de sănătate publică, de aceea, avem nevoie de un vicepreședinte de Consiliu Județean exigent, activ, dinamic și serios, care să urmărească de pe teren desfășurarea proiectelor și executarea lucrărilor” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

La rândul său, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, dl. Răzvan Cadar, a declarat: „Preiau funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad într-un moment important, când se deschid șantierele pe drumurile județene și în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Consiliul Județean gestionează proiecte în valoare de 100 de milioane de euro doar în ultimii doi ani, și așteaptă semnarea altor proiecte în valoare de 50 de milioane de euro în infrastructură și domeniul medical. Asta înseamnă, în primul rând, multă muncă, multă implicare dar și satisfacția că fac parte dintr-o echipă performantă, cea mai bună din Arad, care își pune amprenta pe dezvoltarea județului nostru.”

În acest, echipa de conducere a Consiliului Județean Arad este completă. Ea este formată din Iustin Cionca, președinte, Sergiu Bîlcea și Răzvan Cadar, vicepreședinți. 

 

Galerie foto (41)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite