Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ramona Lile: „Un moment important pentru dezvoltarea instituțională a UAV”

Ramona Lile: „Un moment important pentru dezvoltarea instituțională a UAV”
Comentează 0

Noul cămin al UAV a fost inaugurat în prezența ministrului Educației, dl. Sorin Câmpeanu, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dl. Cseke Attila, și a directorului Companiei Naționale de Investiții, dna. Manuela Irina Pătrășcoiu, a parlamentarilor arădeni, autorități județene și locale, a rectorului UVVG.

Slujba de sfințire a obiectivului  a fost oficiată de IPS Timotei Seviciu.

Investiția de 16 milioane lei derulată prin Compania Națională de Investiții a fost preluată de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

Conform declarațiilor ministrului Cseke Attila, acesta este primul cămin din cele 30 la nivel național, care a fost predat de CNI, beneficiarului.

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu,  a menționat Aradul, Universitatea „Aurel Vlaicu”,  ca un exemplu de bună practică pentru modul în care s-au derulat lucrurile în acest proiect și felul în care au colaborat cu autoritățile locale și județene.

„Este un moment important pentru dezvoltarea instituțională a universității noastre. O investiție care a adus 110 locuri noi de cazare în condiții excepționale pentru studenții UAV. Mulțumim tuturor pentru suportul și munca depusă, pentru efortul pe care l-au făcut ca acest obiectiv să fie finalizat” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Parlamentarii arădeni, autoritățile locale și județene au punctat necesitatea investițiilor în educație și buna colaborare cu universitatea de stat din Arad.

 

Galerie foto (121)

Articole asemanatoare