Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ramona Lile: ,,Studenții de la UAV au adus vara la Ghioroc”

Într-o după-amiază însorită de duminică, 4 iulie, când cea mai solidă democrație a planetei Pământ (SUA) își sărbătorește ziua, în România, mai precis la Ghioroc (Județul Arad), Liga Studenților Universității ”Aurel Vlaicu” a dat startul deschiderii oficiale a Ghioroc Summer Fest, eveniment ajuns în acest an la cea de a X-a ediție.

Ramona Lile: ,,Studenții de la UAV au adus vara la Ghioroc”
Comentează 0

Și, dacă tot am pomenit cifra 10, trebuie să precizăm faptul că vor fi 10 weekend-uri, în care studenții arădeni vor aduce DJ-ei de renume și nu vor lipsi nici alte plăcute surprize.

Deschiderea s-a făcut în prezența președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a primarului localității Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan și, cum era și firesc, a rectorului UAV, Ramona Lile.

Semnalul începerii petrecerii l-a dat invitatul zilei, adică DJ-ul Pascal Junior, care a mixat printre nori de pudră colorată, iar perste două ore tinerii încălziți de muzică și caniculă s-au putut răcori la o petrecere cu spumă.

În desfășurarea optimă a acestui eveniment pe parcursul întregii veri Liga Studenților UAV are ca și parteneri strategici Primăria comunei Ghioroc, Consiliul județean Arad și Centrul Cultural Arad.

”Doresc să mulțumes tinerilor și nu numai, pentru că toți cei care sunt azi aici, la deschiderea Ghioroc Summer Fest, au fie sufletul foarte tânăr, fie chiar sunt foarte tineri și le doresc o vară la fel de frumoasă, cum este ziua de astăzi și mulțumesc Ligii Studenților UAV, mulțumesc Consiliului Județean Arad și Primăriei Ghioroc pentru toată susținerea și pentru faptul că au adus marea aici, la Ghioroc”, a punctat în deschidere rectorul Universității ”Aurel Vlaicu”, Ramona Lile.

 

Vasile de Zarand

 

 

Articole asemanatoare