Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ramona Lile: „O nouă sesiune de admitere la universitatea de stat din Arad”

Ramona Lile: „O nouă sesiune de admitere la universitatea de stat din Arad”
Comentează 1

 În perioada 01-11 septembrie începe a doua sesiune de admitere la facultățile Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Oferta educațională a universității propune în cadrul celor 9 facultăți, 34 de programe de licență și 32 de master.

Este important de știut că, cei care vor să candideze pentru un loc bugetar pentru studii de master, trebuie să participe la interviul organizat în data de 12 septembrie.

Primele rezultate se vor publica în 13 septembrie, când se pot depune și contestațiile. Confirmările de locuri vor avea loc în perioada 14-17 septembrie.

Înscrierea va avea loc la centrul de înscriere din Bd. Revoluției nr 72 (clădirea Radu Homescu, vis a vis de Primăria Arad), luni -vineri între orele 9.00-17.00 iar sâmbătă și duminica între orele 9.00-13.00.

„Îi așteptăm pe cei care doresc să devină studenții noștri să se înscrie online sau la centrul unic de înscrieri din centrul orașului. Programele noastre educaționale, corelate cu cererea de pe piața muncii, le oferă absolvenților șanse reale de a-și găsi un loc de muncă la finalizarea studiilor.  Universitatea pune la dispoziția celor care au nevoie locuri de cazare cu posibilitatea servirii mesei, un program de burse care susține atât performanța cât și asigură suport celor care au o situație materială precară”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite