Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rabla pentru electrocasnice de sărbători 2021. Ce produse vor putea fi achiziţionate cu vouchere în decembrie

Rabla pentru electrocasnice continuă anul acesta cu o nouă sesiune, în luna decembrie, a anunțat joi ministrul Mediului Tanczos Barna. Înscrierile ar urma să înceapă în ultima săptămână din noiembrie, iar primele cumpărături vor putea fi făcute din decembrie.

Rabla pentru electrocasnice de sărbători 2021. Ce produse vor putea fi achiziţionate cu vouchere în decembrie
Comentează 0

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că în luna decembrie va fi lansată o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice.

„Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate în mod corespunzător. Aici aş menţiona programul cel mai important pe care l-am modernizat şi l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători. În luna decembrie vom avea o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei, va finanţa o nouă sesiune, practic în aceleaşi condiţii, de înscriere în program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat în prima sesiune şi de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetăţeni”, a afirmat ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Ministrul Mediului a explicat că înscrierile vor începe în ultima săptămână din noiembrie, iar din luna decembrie voucherele pot fi valorificate în magazine.

„Vom păstra aceeași structură și schemă de lansare a programului, adică va fi o perioadă de înscriere a persoanelor în program, după care săptămânal vom scoate grupurile de aparate, electrocasnice așa cum au fost stabilite și în ediția precedentă”, a mai explicat ministrul Mediului.

Citește continuarea pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite